OM JYSK SKRIDSIKRING

Jysk Skridsikring gør Danmark skridsikker.

Skridsikring og forsegling

Jysk Skridsikring er et firma, der har specialiseret sig i kemisk skridsikring af gulve, der er belagt med fliser, klinker, beton, marmor, granit og andre natursten samt alle former for emalje.

Desuden udfører jysk skridsikring og forsegling af gulve og flisevægge samt vægge af glas og alle emaljerede overflader som f.eks. badekar, toiletkummer, bidét, håndvaske m.m.

Jysk Skridsikring har også effektive og langtidsholdbare produkter til langtids skridsikring af træoverflader.

år. 

100% danske produkter

I en tid hvor mange virksomhedder ser det nødvendigt at udlicitere eller starte produktion op i lavtløns lande, har vi i Jysk Skridsikring truffet den beslutning, at alle vores produkter skal produceres i Danmark. 


Mange års erfaring

Firmaet er grundlagt af Helge Christensen og Birthe Brandt og for Helge Christensen gælder det, at han har arbejdet med denne form for skridsikring i 20 år - de første år hovedsageligt i USA, hvor han har nære relationer både familiemæssigt og hvad angår firmaer, der udfører denne form for skridsikring.

Jysk Skridsikring startede op for nogle år siden med deres eget beskytttede produkt og i starten tilbød vi kun behandlingen i det jyske.

Et af vores store styrker er, at alle involverede i firmaet er håndplukkede til deres opgaver og at alle arbejder mod det samme mål: At gøre vores kunder 100 % tilfredse med det vi leverer og at vi overholder de aftaler, der bliver indgået om blandt andet tidsfrister.

Vores motto er: Vi står op et kvarter før alle andre - så er vi foran hele dagen.


Dækker hele landet

I dag har Jysk Skridsikring salgskonsulenter over hele landet og tilbyder skridsikring til både private og erhverv.

Da udførelse af kemisk skridsikring er en højteknologisk og kompliceret teknik, skal alle, der udfører denne form for skridsikring være grundigt inde i både geologi og kemi for at kunnne udføre arbejdet fuldt tilfredsstillende.

Uautoriserede montører risikerer at ødelægge de gulve, der skal behandles, fordi de ikke kender til den proces, der foregår, når et gulv skal kemisk skridsikres.


Prispolitik og uddannet personale

Prispolitik

Jysk Skridsikrings prispolitik er enkel. Den pris, du får opgivet i et tilbud er den pris, du skal betale. Der kommer ingen ekstra udgifter til i form af kørsel eller andet. Undtaget er dog ikke landfaste øer.

Betalingsbetingelser

Førstegangskunder (private): Netto kontant

Førstegangskunder (erhverv): Fakturadato + 8 dage

Øvrige: Efter aftale

Garanti

Vi giver som udgangspunkt altid 5 års garanti på vores behandlinger. 

Ved reklamationer, hvor en test viser sig at skyldes manglende pleje og rengøring af det behandlede område beregnes et gebyr på 750 kr. samt kørsel. 

Lang erfaring

Jysk Skridsikring er det eneste danske firma, der har en certificeret uddannelse indenfor anti skrid behandling. En uddannelse, der bygger på 20 års erfaring med kemisk skridsikring i både ind- og udland.

Med venlig hilsen
Jysk Skridsikring